Καυστήρες ναυτιλίας

Καυστήρες ναυτιλίας

Οι καυστήρες Weishaupt ταξιδεύουν σε όλους τους ωκεανούς του κόσμου.

Οι καυστήρες στα πλοία αντιμετωπίζουν εξαντλητικές συνθήκες και η εμπειρία της Weishaupt έρχεται να καλύψει κάθε ανάγκη για αξιόπιστη λειτουργία.

Για περισσότερα από 40 χρόνια, η Weishaupt έχει σχεδιάσει και παράγει καυστήρες θαλάσσιας εκτέλεσης για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, όπως βοηθητικούς λέβητες και λέβητες ζεστού νερού σε πλοία ή σε εγκαταστάσεις ανοικτής θαλάσσης.

Εκτός από τα τυπικά λιπαντικά, μπορούν επίσης να καούν υπολειμματικά και αποστάγματα μαζούτ πλοίων. Οι καυστήρες Weishaupt είναι κατάλληλοι για λιπαντικά ναυτιλίας που συμμορφώνονται με το ISO 8217 2010-06-15 και το ISO 8217 2011-09 (ρωτήστε σχετικά με άλλα καύσιμα ).

Η Έγκριση Τύπου ελέγχει ποιοι καυστήρες και εξαρτήματα επιτρέπονται για χρήση από ναυτιλιακές και υπεράκτιες εγκαταστάσεις. Αυτή η έγκριση αποτελεί τη βάση για την επιθεώρηση Τελικής Έγκρισης στον τόπο χρήσης.

Ο χώρος στο πλοίο είναι περιορισμένος και οι απαιτήσεις σε έναν καυστήρα είναι ιδιαίτερα υψηλές. Οι καυστήρες θαλάσσης Weshaupt ταιριάζουν καλύτερα σε αυτές τις συνθήκες λειτουργίας