Αέριο – WG – (12.5 – 550 kW)

Φυσικό Αέριο – WG – (12.5 – 550 kW)

Καυστήρες αερίου Weishaupt WG5–WG40
(12.5 έως 550kW)

Οι καυστήρες Weishaupt WG5–WG40 καλύπτουν ένα σημαντικό εύρος ισχύος από 12.5 kW έως 550 kW. Αντιπροσωπεύουν την απόλυτη αξιοπιστία και ασφάλεια – ιδιαίτερης σημασίας για σχολεία, νοσοκομεία, αρτοποιεία και βαφεία, αλλά εξίσου ωφελούν όλες τις εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων κτιρίων καθώς και κατοικιών.

Πλεονεκτήματα

Εξατομικευμένες εφαρμογές

Η αντιστοίχιση της γεωμετρίας της φλόγας με τον θάλαμο καύσης της γεννήτριας θερμότητας είναι η συνταγή της επιτυχίας για κάθε καυστήρα Weishaupt. Επιτρέπει την εξατομικευμένη χρήση σε διαφορετικές γεννήτριες θερμότητας, όπως θερμαντήρες αέρα ή λέβητες ατμού.

Αθόρυβη λειτουργία

Το περίβλημα εισαγωγής είναι ηχομονωμένο και έτσι μειώνονται οι εκπομπές θορύβου.

Ευκολία στη χρήση

Η ενσωματωμένη κονσόλα σύνδεσης του διαχειριστή καύσης και τα κωδικοποιημένα με αριθμητική σήμανση βύσματα δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολίας και λάθους. Επιτρέπουν την γρήγορη αφαίρεση των εξαρτημάτων, μειώνουν τις εργασίες συντήρησης και αποτρέπουν τα σφάλματα σύνδεσης.

Αποτελεσματικότητα – Οικονομία

Η Weishaupt θέτει νέα σημεία αναφοράς για τους compact καυστήρες προσφέροντας σαν επιλογή την εγκατάσταση του inverter και του αισθητήρα οξυγόνου. Οι παραπάνω επιλογές είναι διαθέσιμες στις αναλογικές εκδόσεις των υψηλότερης βαθμολογίας καυστήρων . Η απόσβεση της επένδυσης πραγματοποιείται σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα.

Μειωμένες εκπομπές ρύπων

Η τεχνολογία των χαμηλών NOx είναι εφαρμοσμένη στους  καυστήρες Weishaupt αερίου της σειράς W για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Η καθαρή καύση και οι χαμηλότερες δυνατές τιμές των NOx αποτελούσαν πάντα το επίκεντρο.

Ψηφιακός διαχειριστής καύσης με υποδοχές

  • Οι κωδικοποιημένες και αριθμημένες υποδοχές αποτρέπουν τις εσφαλμένες συνδέσεις

Κεφαλή ανάμειξης LowNOx

  • Για τη μείωση των εκπομπών οξειδίων του αζώτου

Ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα αερίου

  • Με ρυθμιστή πίεσης και δύο ενσωματωμένες βαλβίδες αερίου για μέγιστη ασφάλεια