Σειρά – WKmono – (έως 17.000 kW)

Σειρά – WKmono – (έως 17.000 kW)

Οι καυστήρες της σειράς WKmono είναι οι πιο ισχυροί καυστήρες μονομπλόκ της Weishaupt. Σχεδιάστηκαν ειδικά για σκληρή βιομηχανική χρήση, με ισχύ έως 17.000 kW.

Παρά το τεράστιο εύρος χωρητικότητάς τους, οι έξυπνα σχεδιασμένοι καυστήρες αερίου, πετρελαίου και διπλού καυσίμου της σειράς WKmono δεν καταλαμβάνουν τόσο πολύ όγκο.

Χαρακτηριστικά

Συμπαγείς και πανίσχυροι

Παρά τη σχετικά συμπαγή σχεδίασή τους, με μήκος μόλις 1630 mm, το εύρος ισχύος των καυστήρων της σειράς WKmono εκτείνεται από 1.200 kW έως 17.000 kW.

Πολλά εξαρτήματα όπως για παράδειγμα η κεφαλή μίξης, προέρχονται από τη δοκιμασμένη σειρά καυστήρων duobloc της σειράς WK και ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους.

Ψηφιακός διαχειριστής καύσης

Η ψηφιακή διαχείριση καύσης, η οποία περιλαμβάνεται στάνταρ στη σειρά καυστήρων WKmono, πραγματοποιεί την οικονομική ρύθμιση του αερίου και του πετρελαίου και απλοποιεί τη λειτουργία και τη συντήρηση του καυστήρα.

Η έναυση πραγματοποιείται βήμα προς βήμα ακολουθώντας ένα φιλικό προς τον χρήστη μενού.

Η ψηφιακή διαχείριση καύσης προσφέρει επίσης τη δυνατότητα επικοινωνίας με διάφορα συστήματα παρακολούθησης και ελέγχου, μέχρι και την ενσωμάτωση σε πλήρη συστήματα διαχείρισης κτιρίων.

Εφαρμογές

Κατάλληλο για φυσικό αέρίο E, φυσικό αέριο LL, υγραέριο LPG, πετρέλαιο και μείγματα biodiesel / βιοαερίου μέχρι Β10.

Οι καυστήρες της σειράς Weishaupt WKmono έχουν την δυνατότητα να εκτελέσουν διάφορες εφαρμογές. Διατίθενται διάφορα συγκροτήματα ανάμειξης για την κάλυψη των ειδικών απαιτήσεων όσων αφορά τα όρια εκπομπών των ρύπων.

Παρέχεται αξιόπιστη εξυπηρέτηση και τεχνική υποστήριξη στους πελάτες μας μέσω του ολοκληρωμένου δικτύου της Weishaupt. Έτσι διασφαλίζεται ότι τα συστήματα με καυστήρες Weishaupt θα αποδίδουν πάντα αξιόπιστα.

Τεχνολογία

Η πατενταρισμένη τεχνολογία multiflam® της Weishaupt επιτρέπει στις μεγάλες εγκαταστάσεις καύσης να ανταποκρίνονται στα πολύ χαμηλά όρια των εκπομπών ρύπων.

Το κλειδί για το σύστημα είναι ένα ειδικό συγκρότημα κεφαλής μίξης που δημιουργεί μια εσωτερική ανακυκλοφορία καυσαερίων. Αυτό ψύχει τη φλόγα και μειώνει το σχηματισμό οξειδίων του αζώτου. Τα επίπεδα NOx που μπορούν να επιτευχθούν είναι συγκρίσιμα με αυτά των compact καυστήρων.

Οι διάφοροι τύποι καυστήρων Weishaupt που είναι διαθέσιμοι σε λειτουργία multiflam® καλύπτουν ένα εύρος ισχύος που εκτείνεται από 100 kW έως 23.000 kW.

Οικονομία και απόδοση με ανακυκλοφορία καυσαερίων

Οι καυστήρες της έκδοσης 4LN της Weishaupt πληρούν τα πιο αυστηρά όρια εκπομπών στον κόσμο. Ένας καυστήρας έκδοσης 4LN είναι εξοπλισμένος με σύστημα ανακυκλοφορίας καυσαερίων που έχει ενσωματωμένα στον καυστήρα τα στοιχεία ελέγχου του.

Τα αέρια καύσιμα δεν περιέχουν σχεδόν καθόλου θείο και έτσι τα καυσαέρια τους περιλαμβάνουν κυρίως διοξείδιο του άνθρακα (CO2), ατμό (H2O) και άζωτο (N2). Αυτό είναι ευεργετικό για την ανακύκλωση των καυσαερίων, καθώς δεν υπάρχει τέφρα ή αιθάλη που να μολύνει το σύστημα.

Οι ειδικές προσαρμογές του συγκροτήματος κεφαλής μίξης μαζί με τον ψηφιακό διαχειριστή καύσης W-FM 200 εξασφαλίζουν υψηλό βαθμό σταθερότητας στη φλόγα και αξιόπιστη λειτουργική συμπεριφορά.

Μονάδα ελέγχου και oθόνη με ευδιάκριτη απεικόνιση κειμένου

  • 4 πακέτα γλωσσών, το καθένα με 6 γλώσσες

W-FM100/200 ψηφιακός διαχειριστής καύσης

  • Ενσωματωμένος στον καυστήρα

Αντεστραμμένη είσοδος αέρα με προστατευτική γρίλια

  • Η εισαγωγή αέρα γίνεται από πάνω
  • Για εγκαταστάσεις με περιορισμένη απόσταση από το δάπεδο

W-FM100/200 ψηφιακός διαχειριστής καύσης

  • Με ενσωματωμένη κονσόλα σύνδεσης και διεπαφή bus

Έλεγχος της καύσης με αισθητήριο O2 

  • Βελτιώνει την αποδοτικότητα της καύσης και μειώνει την κατανάλωση καυσίμου
  • Η συνεχής παρακολούθηση και ο έλεγχος της καύσης αυξάνει την ασφάλεια