Πετρέλαιο – WL – (21.5 – 570 kW)

Πετρέλαιο – WL – (21.5 – 570 kW)

Καυστήρες πετρελαίου Weishaupt WL5–WL40
(16.5 έως 570kW)

Οι καυστήρες Weishaupt WL5–WL40 καλύπτουν ένα σημαντικό εύρος ισχύος έως 570 kW. Οι καυστήρες πετρελαίου είναι πάντα η πρώτη επιλογή όταν δεν υπάρχει διαθέσιμο φυσικό αέριο.

Εξαιρετικά αξιόπιστοι και ασφαλείς, αυτοί οι καυστήρες αποτελούν ιδανική επιλογή για οικιακές, εμπορικές και θερμικές εφαρμογές.

Πλεονεκτήματα

Εξατομικευμένες εφαρμογές

Η αντιστοίχιση της γεωμετρίας της φλόγας με τον θάλαμο καύσης της γεννήτριας θερμότητας είναι η συνταγή της επιτυχίας για κάθε καυστήρα Weishaupt. Επιτρέπει την εξατομικευμένη χρήση σε διαφορετικές γεννήτριες θερμότητας, όπως θερμαντήρες αέρα ή λέβητες ατμού.

Αθόρυβη λειτουργία

Το περίβλημα εισαγωγής είναι ηχομονωμένο και έτσι μειώνονται οι εκπομπές θορύβου.

Ευκολία στη χρήση

Η ενσωματωμένη κονσόλα σύνδεσης του διαχειριστή καύσης και τα κωδικοποιημένα με αριθμητική σήμανση βύσματα δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολίας και λάθους. Επιτρέπουν την γρήγορη αφαίρεση των εξαρτημάτων, μειώνουν τις εργασίες συντήρησης και αποτρέπουν τα σφάλματα σύνδεσης.

Αποτελεσματικότητα – Οικονομία

Η Weishaupt θέτει νέα σημεία αναφοράς για τους compact καυστήρες προσφέροντας σαν επιλογή την εγκατάσταση του inverter και του αισθητήρα οξυγόνου. Οι παραπάνω επιλογές είναι διαθέσιμες στις αναλογικές εκδόσεις των υψηλότερης βαθμολογίας καυστήρων . Η απόσβεση της επένδυσης πραγματοποιείται σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα.

Μειωμένες εκπομπές ρύπων

Η τεχνολογία των χαμηλών NOx είναι εφαρμοσμένη στους  καυστήρες Weishaupt αερίου της σειράς W για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Η καθαρή καύση και οι χαμηλότερες δυνατές τιμές των NOx αποτελούσαν πάντα το επίκεντρο.

Ψηφιακός διαχειριστής καύσης με υποδοχές

  • Οι κωδικοποιημένες και αριθμημένες υποδοχές αποτρέπουν τις εσφαλμένες συνδέσεις

Μηχανοκίνητο ντάμπερ αέρα

  • Πλήρως κλειστό κατά το τερματισμό λειτουργίας για να αποφευχθεί η ψύξη του λέβητα
  • Παρέχει τον σωστό όγκο αέρα κατά τη λειτουργία για τα στάδια φόρτωσης, εκκίνησης και τερματισμού λειτουργίας

Σύστημα ανάμειξης δύο σταδίων με δύο μπεκ

  • Το σύστημα με δύο μπεκ επιτρέπει την ευέλικτη κατανομή φορτίου